piira

Alla inlägg under oktober 2013

Av Ellen - 9 oktober 2013 21:26

21.00 Lite sen middag kanske ;D hahah! Men vem bryr sig?

Hej Kompisar, Amigos, krokodiler, åsnor och alla andra :D
Uppdateringen har väll kanske inte vart den bästa idag men jag har försökt!!!
Först åkte jag hem efter skolan och då ringe pappa mig och bad mig hämta Ivar på skolan (Ivar är min lillebror) sen PRECIS när jag kom hem, verkligen precis han inte äns öppna dörren, så kom Ida från min galna klass med hennes pappa i deras bil och så åkte vi och Clara och Jennifer (också från min gamla klass) iväg till bästa rockville och hängde där en stund :D

Alltså rockville måste vara det bästa, roligaste och mysigaste stället NÅGONSIN om man är musik intresserad :) alla som jobbar där vet verkligen vad dom gör och kan verkligen ALLT, och de gör det med en sån glädje :D jag skulle nästan kunna bo där, så mysigt är det!!
(för er som inte förstår ett dugg om vad jag snackar om nu så är rockville en öppen fritidsgård i närheten där jag bor som är inriktad till ungdommar med ett musik intresse i åldern 13-19 hemsidan ---> www.rockville.nu )


Sen åkte jag hem och kom hem runt 21.00 och åt en gammal pannkaka och drack "froosh" ^^

Vad har ni gjort idag?

Av Ellen - 7 oktober 2013 16:35

Jag har tänkt på en sak.
Jag ÄLSKAR glada människor, och idag när jag gick på bussen så satt buss chaffören med ett stort leende och sa hej till alla som gick på :D jag blev jätte glad :) och då kom jag på att bara av att han sa hej och log så blev jag glad, av bara så små saker som att le åt andra kan få en att må så bra :D

Här är några av de små, små saker som verkligen kan få mig på bra humör och som är hur lätt som helst att göra och så mysigt att få :)

Och något av det bästa jag vet är att göra folk glada så jag tänkte... "Varför kan jag inte utmana mina läsare lite och be dom att sprida glädje till folk?"

Så det är just det jag ska göra ^^ här är ert uppdrag<3

Så under någon eller några dagar så ska du säga något snällt till någon du inte känner :D
Jag ska själv försöka mig på detta och jag ska försöka börja imorgon :)

Skriv gärna i en kommentar hur det gick ;) kram

Av Ellen - 6 oktober 2013 21:59

ÅÅÅH!!! Jag verkligen dog av glädje när jag såg det här! Jag, jag blev veckans blogg på en av mina största idolers blogg!! Jag blev helt tokig av lycka!! Hela kroppen blev helt varm och jag förstod inte vad jag skulle göra mer än att tacka finaste Moa som äger www.epicfaiil.se som valde mig som en av de två vinnarna. :D tack!

Och välkommen alla ni nya läsare som hittat hit ^^ hoppas även att ni vill fortsätta följa mitt liv ;)

Xoxo Ellen

Jag vill också säga grattis till Rebeca som också vann veckans blogg denna veckan :) grattis!!

Av Ellen - 6 oktober 2013 10:30

Godmorgon!
Jag kommer inte ihåg om jag har skrivit om att jag har godis förbud tidigare här på bloggen så jag hade tänkt att skriva lite om det ;)

Jo som sagt, jag har godis förbud, och det har jag haft i ca 2-3 månader nu :) jag ska ha det till julafton :) jag tycker det är rätt kul att försöka utmana sig själv lite :D
Jag själv tycker att det har gått rätt bra. Fast det händer ju såklart att man blir lite godis sugen ibland men då får man ta och tänka bort det :)

Har kommer iallafall några av mina favorit godisar :)

Av Ellen - 5 oktober 2013 17:45

 

♥Vad fick dig att börja blogga?♥


Jag tror att det var när jag var yngre och spelade msp (moviestarplanet.se) och då hade nästan alla en blogg om sin moviestar-gubbe så då ville jag också göra en  :)  sen började jag att blogga om mig själv istället för jag tyckte det var lite roligare♥


♥Är det här din första blogg?♥


Haha! Nej snarare tvärtom! det här är väll min femte blogg kanske ;) jag vet inte riktigt. 


♥Vart går din drömresa?♥


Oj! runt hela jorden nästan :D först till Japan där man kan kolla på en massa coola saker och shoppa en massa. sen till Kina och kolla på t.ex Kinesiska muren och krama små söta pandor ^.^ sedan vidare till Australien och kolla på coola och super söta djur och gå på en massa guide turer, sen till Afrika och göra samma sak, sen till Usa och uppleva saker och shoppa och sen till london, det är så mysigt där! Jag har bara vart i london en gång tidigare men vill jätte gärna åka dit igen :D 

 

♥Är du kär i någon? Vem då?♥


Nej, jag tror inte det :) 


♥Vad skulle du välja? Att hoppa ner från ett 2 km högt berg eller att bli uppäten av en varg?♥


Eeh...?? Va? xD haha! jag vet inte! jag tror jag skulle välja berget för det känns som att bli upp äten av en varg gör rätt ont... för om jag hoppar från ett sånt högt berg så borde jag nog dö direkt.... eller?? 


♥Keps eller mössa?♥


Det beror helt och hållet på vilken årstid och vad jag har på mig ;) ibland är det snyggt med mössa, och ibland är det snyggt med keps. Och ibland tvärt om :) 

 

♥Vad är din favorit mat?♥

 

Jag vet inte riktigt. När jag var yngre så var det alltid lasange, men nu vet jag inte ;)  Jag gillar nästan all mat.


♥Om du var ett djur, vilket skulle du vara då?♥

 

Jag skulle någ vara en blandning av en massa djur! Tänk dig en blandning av en panda, en mini gris, en kameljont, en kengeru, en zebra, en elepant, en säl, en apa och en fågel :D haha! Fatta vad coolt! 

 

♥Om du vaknade upp i någon annan kropp för en dag, vems skulle det vara då?♥

 

Jag skulle vilja se hur det är att vara en kändis som t.ex justin bieber och se hur hans dagar ser ut med alla skrikande fans, alla spelningar och vem han verkligen är privat :D 

 

♥Bästa låten du vet?♥


ååh! det finns så mycket bra låtar♥ Det svåra med denna frågan är att varje gång man får den frågan ställd till sig så är det som att alla bra låtar bara raderas ut ur hjärnan just i den secunden man ska svara ;)  Alltså jag brukar oftast lyssna sönder låtar jag tycker är bra, haha. Men jag kan berätta några av mina favorit artister som jag alltid kan lyssna på utan att bli uttråkad :) T.ex YellowCard, Daniel Adams Ray, Fun., och Michael jackson :) 


Bästa appen?♥ 


Det måste nog vara Youtube!!!♥ Det spelar licksom ingen roll vad man vill se eller lyssna på för det finns verkligen ALLT♥ allt från Vlogers, artister, trailers, Gamers, roliga videos och smink/teater smink videos. Det är väll kanske det som jag tycker är så bra med youtube :) 


Några andra bra appar är T.ex Weheartit (En app där man kan dela och gilla bilder) Instagram (det vet nog dom flesta vad det är men jag kan berätta iallafall, där man lägger upp bilder och videos och kollar andras bilder och videos) och youdoodle (en jätte bra app där man kan rita saker på) 


♥Har du någon fobi?♥


Nej, inget som jag är helt galet rädd för förutom typ skräck filmer, spökhus och bananer.... (o.o) Fast jag vet inte om bananer hör dit riktigt, för jag är ju inte rädd för dom utan dom är bara RIKTIGT äckliga (jag kan inte äns känna lukten av dom utan att må illa) 


♥länka ett Youtube-klipp du tycker är roligt :)♥

(hoppas denna fukade nu... det brukar inte fuka att ladda upp youtube videos för mig) 


♥Om du fick chansen att sätta stopp för något av dessa tre, vilket skulle du prioterat först? 1) Allt krig i världen, 2) Klimatförändringarna, eller 3) Hungersnöden i fattiga länder.?♥

 

Svårt! jag vet inte riktigt. jag tror att jag skulle vilja stoppa klimatförändringarna... jag vet inte riktigt.


Vem av dina kompisar känner dig bäst?♥ 

jag vet inte riktigt! men jag tror det är klara och nellie :) 

 

♥ Hur tycker du man ska vara för att vara en bra vän?♥


Om man ska vara vän med mig så ska man väll hälst vara snäll, rolig och pålitlig :) jag har ju många vänner men det är inte många av dom som värkligen står mig nära och som jag värkligen kan prata om allt med ;) 

 

Så, det var alla frågor :) haha! jag hade värkligen inte förväntat mig så mycket frågor! haha♥ tack ska mi ha, kram  






 

 

Presentation


Halloj♥
Jag heter Ellen och är en glad, 15 årig tjej som gillar allt från mini-grisar, zombies, leende människor och GOODIS♥ Mums Mums!

Jag älskar att svara på frågor så ställ gärna någon om ni har några. Kram♥

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Behöver eran hjälp! Tycker ni min nya bloggdesign ska vara i färgerna...
 Blå, ljusgrå och rosa?
 Grön och blå?
 rosa och röd?
 lila, blå och gul?

Kategorier

Arkiv

♥Gästbok♥


Ovido - Quiz & Flashcards