piira

Senaste inläggen

Av Ellen - 27 juli 2014 10:45

   

När ni läser det här är jag förmodligen i våran husbil på väg hem igen.  Jag KANSKE kommer orka att göra ett litet snabbt inlägg när jag kommer hem om jag orkar eller hinner. Beror lite på när vi är hemma igen ;)

Annars bloggar jag som vanligt igen imorgon! Kram♥

ANNONS
Av Ellen - 26 juli 2014 16:30

   

 

Maroon 5- Maps♥ 

Den här låten tipasde Marcus mig om för ett tag sedan och jag tyckte den va jätte bra haha! 

ANNONS
Av Ellen - 26 juli 2014 13:00

   

Hej! Vill du bli "Veckans bloggläsare" här på min blogg och synas inför mina läsare där du kan visa upp din egen blogg eller instagram här på min blogg i en hel vecka?

 


Det enda du behöver göra är att:

*Skriva ett inlägg på din blogg eller lägga ut en bild på instagram om att du är med och tävlar om "veckans bloggläsare" på min blogg och skriva en länkt hit. (www.piira.bloggplatsen.se) 

* Skriv sedan en kommentar här under och länka till inlägget på din blogg eller skriv ditt namn på din instagram i kommentaren så att jag hittar dit och kan se att du är med :) 


Enklare än så bli det väl inte?! haha♥ :) 


Jag kommer att lotta ut ca 1-2 läsare (beror på hur många som är med) och sedan länka deras blogg eller instagram i ett inlägg här på bloggen och ha länkarna till vinnarnas blogg/instagram i min meny i en hel vecka så att alla kan se länkarna under hela veckan tills nästa veckas bloggläsare ska väljas!  :) Lycka till♥


Några frågor om tävlingen? skriv det gärna i en kommentar så svarar jag så snabbt som möjligt♥

Av Ellen - 25 juli 2014 16:00

   

 

Petter, Daniel Adams Ray - Håll om mig

Av Ellen - 25 juli 2014 09:30

   

Klicka HÄÄÄR för att komma till sidan♥

Av Ellen - 24 juli 2014 16:45

   

 

Hej♥ 

Det här är en video från youtube som jag tyckte var grymt inspirerande. Det är firman Always som har gjort den och den handlar om uttrycket "like a girl" eller "som en tjej". Jag har alltid tyckt att det uttrycket har känts som ett nästan "kränkande" uttryck för att man ofta säger det som något dåligt och det är lite det den här videon handlar om ;) 

Jag tyckte iallafall om den här videon så därför ville jag dela med mig av den :D 

Av Ellen - 24 juli 2014 11:00

   

 

♥Från balkongen - Oskar Linnros

Av Ellen - 23 juli 2014 15:15

    

Nu var vi här igen! Tredje "Om mig" eller "Snabba fakta om mig" eller vad jag nu ska kalla det! Har nog skrivit olika varje gång haha! Jaja! Nu kör vi iallafall♥ 


1. Jag är tillsammans med nog världens finaste Marcus och har nu varit det i 5 månader :D♥

En liten rolig grej som hände när jag berättade om honom för Klara och Nellie (mina bästisar) för första gången var att Klara uppfattade hans namn helt fel så hon trodde han hette något i stil med Marcows, Marc, eller Marcous (hon utalade hans namn så alltså). Och min reaktion till det var bara en stor *facepalm* och en stor suck! Och så förklarade jag att han utalas exakt som ett vanligt "Markus" fast att han stavas med  bara. Haha! Knasig kompis ju! xD


2. När jag var yngre, runt tolv kanske, så hade jag rätt så dåligt självförtroende. Jag tyckte att jag var rätt ful och letade oftast bara en massa fel på mig sjäv. Jag kände tillexempel att jag hade stora öron, för lång näsa osv. Och det mådde jag ju såklart inte speciellt bra av. Jag berättade aldrig för någon annan om hur jag kände utan jag höll det mest för mig själv. Sen i början av 6:an så hittade jag ett gäng bloggare som bloggade om att man inte ska bry sig om alla normer och "skönhets-regler" som att vara snygg, smal, och lång. För Det är bara helt fel!


De inspirerade mig till att se mig och acceptera mig som den jag är och hur jag faktiskt ser ut och vara nöjd med mitt utseende. För liksom, det är såhär jag ser ut! Jag lärde mig att det var bättre att acceptera mig själv som den jag är och bara vara mig själv. Så idag kan jag kolla mig i spegeln och ändå känna "Jo, men jag är väll rätt fin ändå! :)" och hitta saker som jag gillar med mig sälv istället för att hitta fel. Tillexempel så har jag börjat gilla mina ögon lite nu :) Tycker ändå att de är rätt fina.


Och idag så vet jag MÅNGA hur fina och vackra personer som helst som trycker ner sig själva och bara letar fel. Det tycker jag är jätte synd för dom förstår inte hur fina dom faktiskt är. Och det är det här som jag skulle vilja finnas lite inslag om här i bloggen :D Lite pepp bilder och inspirerande inlägg om hur man kan göra för att vända på "pannkakan" av dåliga och negativa tankar till den bra och posetiva sidan av dig själv :) 


3. Tre saker som jag är rädd för: 


* Dockor. Speciellt porslinsdockor! Ush och fy! 


* Att åka slänggungor! De känns så opålitliga eftersom man bara hänger i kedjor och de känns som de kommer gå sönder haha! Men jag försöker att komma över den rädslan nu dock. Har tvingat mig själv att åka lilla slänggungan på grönalund två gånger nu. Det var däremot inte speciellt kul för jag satt bredvid Noah då i en dubbelgunga och han höll på och skakade hela gungan och viftade på benen för han tyckte det var kul att skrämma upp mig... Den muppen! Haha!


* Jag kan vara jätte rädd för mörker om jag är utomhus och det är sent. Känns oftast som att det ska komma någon och hoppa på mig haha! Men ibland tycker jag bara dte är mysigt att vara ute i mörkret ifall jag är med någon jag känner att jag litar på eller om jag har så kul så att jag inte tänker på läskiga mördare ute i skogen haha xD 

 

Det var allt för den här gången ;) kram♥
   

Presentation


Halloj♥
Jag heter Ellen och är en glad, 15 årig tjej som gillar allt från mini-grisar, zombies, leende människor och GOODIS♥ Mums Mums!

Jag älskar att svara på frågor så ställ gärna någon om ni har några. Kram♥

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Behöver eran hjälp! Tycker ni min nya bloggdesign ska vara i färgerna...
 Blå, ljusgrå och rosa?
 Grön och blå?
 rosa och röd?
 lila, blå och gul?

Kategorier

Följ bloggen

Följ piira med Blogkeen
Följ piira med Bloglovin'

Arkiv

♥Gästbok♥


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se